Garnituren

Wat is een Chinese maaltijd zonder bijpassende garnituren? Precies, niets. Tijdens onze reis in China was nagenoeg elk gerecht gegarneerd met heerlijke smaakmakers. We willen u dan ook niet beperken in uw ontdekkingsreis door de Aziatische keuken en hebben daarom drie -ons inziens- uitstekende begeleiders voor u samengesteld; heerlijk bij welk gerecht dan ook!

Naast de alom bekende gebakken uitjes hebben wij tevens Seroendeng en een speciale sambal als garnituur uitgekozen.

Seroendeng is een mengsel van geschaafde kokos, pinda’s, gebakken uien en specerijen veelal gebruikt in de Indonesische keuken. Uitstekende combinatie met witte rijst om de smaak en textuur van het gerecht te verrijken.

Tot slot vindt u tussen de garnituren een speciaal recept van sambal. Pepers en sambal zijn onlosmakelijk verbonden met China; elke stad; elk dorp; meestal nog in iedere (winkel)straat werden allerhande soorten pepers te koop aangeboden. De sambal die wij voor u uitgekozen hebben is lichtpikant en gemaakt van gebrande (Spaanse) pepertjes in combinatie met de perfecte blend van specerijen, samengebracht met ietwat olie. Typisch Chinees en in elk restaurant bij de maaltijd aangeboden. Geniet!

Bekijk al onze gerechten hier